• Master 4 points of Kids Game Machine maintenance knowledge to make the operation of the venue easier

    Master 4 poin ngeunaan pangropéa Mesin Mesin Kaulinan Kaulinan pikeun ngajantenkeun tempat operasi langkung gampang

    Ayeuna, tempat kaulinan barudak di jero rohangan mangrupikeun tempat hiburan anu paling penting pikeun barudak, sareng tempat kaulinan barudak di jero rohangan sering rame, anu tiasa sacara gampil ngakibatkeun leungitna alat atanapi karusakan. Tempat kaulinan barudak anu suksés di jero rohangan kedah ditingkatkeun sareng dilakukeun dina sagala aspek. Gawe pr ...
    Maca deui
  • The Claw Crane Machine produced by the manufacturer follows the trend of the times

    Mesin Craw Crane anu diproduksi ku pabrikan nuturkeun trend jaman

    Pabrikan Mesin Craw Crane ayeuna ngahasilkeun mesin anu nuturkeun trend, sabab ngan ku cara kieu pabrikna tiasa gaduh kapentingan anu langkung saé. Barina ogé, jaman ayeuna ngembang pesat pisan. Sering ditingali dina kahirupan jalma yén saleresna aya sababaraha hal anu tiasa narik ...
    Maca deui
  • How to choose the location of the Claw Crane Machine to make money

    Kumaha milih lokasi Mesin Craw Crane pikeun ngahasilkeun artos

    Ayeuna, beuki seueur cara pikeun ngamimitian usaha. Salaku conto, Mesin Craw Crane mangrupikeun alat anu langkung nguntungkeun. Pikiran wirausaha sadayana nanem modal di dinya. Tapi dimana tempat anu paling nguntungkeun, aliran jalma mangrupikeun masalah, janten urang kedah nganalisisna. Grand balanja. Dina cen ...
    Maca deui
  • Claw Crane Machine has become a new investment fashion

    Mesin Craw Crane parantos janten mode investasi énggal

    Saprak iraha, urang mendakan seueur rerencangan ngempelkeun rékaman bonéka na nyalira. Sareng bonéka na, aya anu lucu, aya anu geulis, sareng aya anu indah, anu ngajadikeun jalma sirik ka aranjeunna. Sareng upami urang niténan éta, kami bakal mendakan Mesin Cakar Crane anu sami dimana-mana. Naha ieu kitu? Éta becaus ...
    Maca deui
  • Indispensable knowledge for the daily maintenance of the Claw Crane Machine

    Pangetahuan anu peryogi pisan pikeun pangropéa sadidinten Mesin Craw Crane

    Ngoperasikeun Mesin Craw Crane anu saé ogé mangrupikeun cara pikeun ngahasilkeun artos. Kualitas mesin langsung mangaruhan naha bisnis na booming. Sanaos aya layanan purna jual, éta bakal mangaruhan operasi normal. Entong merhatoskeun pangropéa sadidinten. Upami mesinna ngagaduhan masalah, moal aya anu ...
    Maca deui
  • The Claw Crane Machine has many functions, and people like it very much

    Mesin Craw Crane ngagaduhan seueur fungsi, sareng jalma resep pisan

    Ayana Mesin Craw Crane parantos ngabahagiakeun jalma-jalma kabagjaan. Ieu ogé alat hiburan anu dihoyongkeun ku seueur jalma. Anu paling penting nyaéta jalma henteu kedah nyéépkeun teuing upaya fisik atanapi kakuatan otak nalika maén. Kaseueuran waktos, éta kabeneran tenang. Seueur jalma ...
    Maca deui
  • The stuff in the Claw Crane Machine always makes people full of fighting spirit

    Barang dina Mesin Cakar Crane sok ngajantenkeun jalma pinuh ku sumanget juang

    Seueur jalma pinuh sumanget tarung nalika aranjeunna maénkeun Mesin Craw Crane. Aranjeunna ngaraos yén aya dina mesin sapertos kitu tiasa narik minat aranjeunna. Sadayana terang yén mesin jenis ieu henteu béda pisan dina penampilan. Seueur jalma rada bungah nalika maén, ...
    Maca deui
  • The claw machine joysticks with Common problems

    Joysticks mesin cakar kalayan masalah umum

    Naha anjeun kantos maén konsol gim arcade? Sacara umum, konsol gim arcade gaduh joysticks. Sareng kami ogé kenal pisan kana mesin crane crane, ampir sadayana mangrupikeun batang girang. Kaseueuran rockers aya korsi buleud. Kuring mimitina bakal ngajarkeun kumaha ngabenerkeun sudut 45-derajat. Upami sudutna nyaéta ...
    Maca deui
  • Handling of crane faults for Claw Crane Machine faults (2)

    Nanganan kasalahan derek kusabab kasalahan Mesin Cakar Crane (2)

    7. Gagal saatos ngaganti motor Nalika blok makuta balik deui kana posisina ti payun ka tukang, seueur blok makuta balik deui kana posisina ti kénca ka katuhu, sareng blok mahkota balik deui ka posisina henteu saimbang. Hasilna, sisi katuhu bango parantos dugi kana colokan suku, ...
    Maca deui
  • Handling of crane faults for Claw Crane Machine faults (1)

    Nanganan kasalahan derek kusabab kasalahan Mesin Cakar Crane (1)

    Gagal Crane Crane Machine mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling sering di pendakan nalika néwak mesin bango, sareng éta ogé masalah anu kritis pisan. Kusabab Crane Crane Machine crane ngagaduhan masalah, éta bakal langsung mangaruhan pangalaman pamuter. Hayu urang naroskeun upami cakar pamuter henteu ...
    Maca deui
  • How to solve the common faults of the Claw Crane Machine

    Kumaha ngabéréskeun kasalahan umum tina Mesin Craw Crane

    Perlu dipikanyaho yén Mesin Craw Crane diwangun ku komponen crane, chassis, main board, cakar, sareng kabel, sareng masing-masing komponén saling gawé bareng pikeun ngarengsekeun cekelan bonéka. Crane aya dina luhur chassis tina Claw Crane Machine, sareng paw na dikontrol ...
    Maca deui
  • Why are claw cranes so popular?

    Kunaon crane craw kasohor pisan?

    Mesin cakar anu baheula janten "peran pendukung alit" di kota gim video ayeuna laun-laun ngahudangkeun lingkungan Internet mobile. mesin permainan kadu, mesin crane crane Janten naha mesin crane crane mangrupikeun alat anu suksés pikeun waktos anu fragmen? Skala pasar naék ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2